Restaurantul
Aquarella este un spațiu în care design–ul iconic, savoarea şi pofta de viaţă creează cadrul ideal pentru o călătorie experențială în care vă veți delecta cu creațiile culinare.
Abordarea gastronomică vibrantă e rezultatul unui melanj armonios între moştenirea culturală, studiile și experiența chef-ului în restaurante renumite, îndrăzneala de a inova și dragostea pentru artă și călătorii.
Ca un artist veritabil al savorilor, Chef-ul își propune ca prin acest meniu fusion să reinterpreteze preparate din galeria internațională de fine dining într–o manieră personală, împlinindu–şi, astfel, un vis: acela de a crea, cu ajutorul aromelor, al texturilor, culorilor şi ingredientelor preferate, tabloul savuros al devenirii sale ca maestru bucătar și de a oferi îndrăgostiților de gastronomie un regal de un bun gust desăvârşit.
Chef Cesar Alonso Velasquez Baez
Maestrul bucătar Chef Cesar Alonso Velasquez Baez, cu rădăcini în Chile, este sufletul acestui loc. Abordarea sa gastronomică vibrantă este rezultatul unei combinații armonioase între moștenirea culturală sud-americană, și experiența sa în restaurante de renume din Spania și România.