Meniu restaurant

Starter

Steak tartar
/
200g

Cu echalots, cornișon, muguri de pin și ierburi, servit cu sos olandez și crostini

908.1/218.1 (kj/kcal)
Carpacio de vită
/
180g

Servit cu roșii confiate

Tartar de ton rosu
/
200g

Servit cu avocado, wasabi și mango

Creveți în tempura
/
180g

Cu salată de alge, sos teriyaki și chilli yuzu.

The taste of ZET
/
min. 2 pers.

8 feluri de preparate din jurul lumii alese cu atenție de bucătarul chef

Arancini
/
150g

Cu mozarella și sos de ardei copți

Selecție de brânzeturi franțuzești și charcuterie italienească
/
200g

Servite cu dulceață de pere făcută în casă

San Danielle și burrata
/
200g

Servite cu rucola și roșii cherry.

Bruschete
/
200g

Cu roșii și busuioc

Vitello Tonnato
/
200g

Salate & Supe

Supa clară de pui
/
400ml

Cu tăiței de casă

Cremă de roșii coapte cu busuioc
/
350ml

Servita cu crutoane aromatizate

Supă cremă de ciuperci de pădure
/
350ml

Servită cu crutoane aromatizate

Salată de mango verde
/
350g

Cu biban de mare crocant, alune și sos de lime și zahăr brun.

Salată cu piept de pui
/
350g

Cu mix de frunze verzi, roșii confiate și muguri de pin.

Salată de creveți
/
300g

Cu mix de frunze verzi, miez de nucă, avocado și roșii cherry.

Paste

Penne Amatriciana
/
350g

Cu guanciale, sos de roșii și parmezan.

Spaghete Carbonara
/
350g

Cu guanciale, ou și parmezan.

Tagliatelle
/
350g

Cu creveți și zuchini.

Spaghete
/
350g

Cu ton.

Penne Buratta
/
350gr

Servite cu sos de roșii și parmezan.

Spaghete cu sos pesto
/
350g

Feluri principale

Piept de rață crocant
/
350g

Servit cu sos demiglace

Piept de curcan în crustă de migdale
/
350g

Și pancetta, servit cu sos de ciuperci de padure

Mușchi de vită grill
/
250g

Aromatizat cu unt, cimbrișor și rozmarin.

Caracatiță la grill
/

Marinată cu ierburi și lămâie, servită cu piure de cartof dulce și salsa de rosii.

Biban de mare aromatizat cu alune
/
340g

Servit cu cremă de cartofi și tapenade de broccoli.

Piept de pui la grătar
/
250g

Aromatizat cu unt

Piept de pui gratinat
/
300g

Cu brânză Brie

Cotlet de porc la grătar
/

Aromatizat cu cimbrișor și rozmarin.

Cote de beouf
/
400g

Vițel crocant servit cu parmezan.

Mușchi de vită aromatizat
/
300g

Cu unt și cimbrișor, servit cu sos de piper verde.

Mușchi de vită aromatizat
/
300g

Cu unt și cimbrișor, servit cu ciuperci de pădure.

Antricot de vită la grătar
/
300g

Aromatizat cu unt și cimbrișor.

Tagliata de vită
/
350g

Servită cu rucola, roșii cherry și scale de parmezan.

Monk fish grill cu spanac și unt
/
340g

Servit cu risotto al parmiagiano.

Creveți în sos de vin
/

Serviți cu roții cherry ți busuioc.

Ton roșu grill
/
250g

Aromatizat cu lime.

Fritto Misto
/
450g

Servit cu mayowasabi și salsa rosa.

Risotto

Risotto al Parmigiano
/
300g
Risotto cu pesto și fistic
/
350g
Risotto cu hribi si trufe
/
350g

Garnituri & Salate

Cartofi la cuptor
/
200g

Cu rozmarin și ulei măsline.

Cartofi zdobiți
/
200g

Serviți cu parmezan.

Sparanghel sote
/
150g
Legume la gratar
/
200g
Piure de cartofi
/
200g
Piure de cartofi cu trufe
/
200g
Piure de păstârnac
/
200g
Mix de frunze verzi
/
200g

Cu dresing de balsamic.

Salată cu rucola
/
200g

Roșii cherry și scale de parmezan.

Salată de ardei copți
/
200g

Desert

Perechea divină
/
160g

Semifredo de halva cu cremă de lotus și susan.

San Sebastian
/
200g
Sufle de fistic
/
180g

Servit cu culis de zmeură și înghețată de lămâie.

Sufle de ciocolată albă
/
180g

Servit cu coulis de zmeură și înghețată de căpșuni.

Tiramisu
/
180g