Meniu restaurant
Starter
Steak tartar
200g
Cu echalots, cornișon, muguri de pin și ierburi, servit cu sos olandez și crostini
Carpacio de vită
180g
Servit cu roșii confiate
Tartar de ton rosu
200g
Servit cu avocado, wasabi și mango
Creveți în tempura
180g
Cu salată de alge, sos teriyaki și chilli yuzu.
The taste of ZET
min. 2 pers.
8 feluri de preparate din jurul lumii alese cu atenție de bucătarul chef
Arancini
150g
Cu mozarella și sos de ardei copți
Selecție de brânzeturi franțuzești și charcuterie italienească
200g
Servite cu dulceață de pere făcută în casă
San Danielle și burrata
200g
Servite cu rucola și roșii cherry.
Bruschete
200g
Cu roșii și busuioc
Vitello Tonnato
200g
Salate & Supe
Supa clară de pui
400ml
Cu tăiței de casă
Cremă de roșii coapte cu busuioc
350ml
Servita cu crutoane aromatizate
Supă cremă de ciuperci de pădure
350ml
Servită cu crutoane aromatizate
Salată de mango verde
350g
Cu biban de mare crocant, alune și sos de lime și zahăr brun.
Salată cu piept de pui
350g
Cu mix de frunze verzi, roșii confiate și muguri de pin.
Salată de creveți
300g
Cu mix de frunze verzi, miez de nucă, avocado și roșii cherry.
Paste
Penne Amatriciana
350g
Cu guanciale, sos de roșii și parmezan.
Spaghete Carbonara
350g
Cu guanciale, ou și parmezan.
Tagliatelle
350g
Cu creveți și zuchini.
Spaghete
350g
Cu ton.
Penne Buratta
350gr
Servite cu sos de roșii și parmezan.
Spaghete cu sos pesto
350g
Feluri principale
Piept de rață crocant
350g
Servit cu sos demiglace
Piept de curcan în crustă de migdale
350g
Și pancetta, servit cu sos de ciuperci de padure
Mușchi de vită grill
250g
Aromatizat cu unt, cimbrișor și rozmarin.
Caracatiță la grill
Marinată cu ierburi și lămâie, servită cu piure de cartof dulce și salsa de rosii.
Biban de mare aromatizat cu alune
340g
Servit cu cremă de cartofi și tapenade de broccoli.
Piept de pui la grătar
250g
Aromatizat cu unt
Piept de pui gratinat
300g
Cu brânză Brie
Cotlet de porc la grătar
Aromatizat cu cimbrișor și rozmarin.
Cote de beouf
400g
Vițel crocant servit cu parmezan.
Mușchi de vită aromatizat
300g
Cu unt și cimbrișor, servit cu sos de piper verde.
Mușchi de vită aromatizat
300g
Cu unt și cimbrișor, servit cu ciuperci de pădure.
Antricot de vită la grătar
300g
Aromatizat cu unt și cimbrișor.
Tagliata de vită
350g
Servită cu rucola, roșii cherry și scale de parmezan.
Monk fish grill cu spanac și unt
340g
Servit cu risotto al parmiagiano.
Creveți în sos de vin
Serviți cu roții cherry ți busuioc.
Ton roșu grill
250g
Aromatizat cu lime.
Fritto Misto
450g
Servit cu mayowasabi și salsa rosa.
Risotto
Risotto al Parmigiano
300g
Risotto cu pesto și fistic
350g
Risotto cu hribi si trufe
350g
Garnituri & Salate
Cartofi la cuptor
200g
Cu rozmarin și ulei măsline.
Cartofi zdobiți
200g
Serviți cu parmezan.
Sparanghel sote
150g
Legume la gratar
200g
Piure de cartofi
200g
Piure de cartofi cu trufe
200g
Piure de păstârnac
200g
Mix de frunze verzi
200g
Cu dresing de balsamic.
Salată cu rucola
200g
Roșii cherry și scale de parmezan.
Salată de ardei copți
200g
Desert
Perechea divină
160g
Semifredo de halva cu cremă de lotus și susan.
San Sebastian
200g
Sufle de fistic
180g
Servit cu culis de zmeură și înghețată de lămâie.
Sufle de ciocolată albă
180g
Servit cu coulis de zmeură și înghețată de căpșuni.